Kırıkkale'ye bir çivi çakmadılar

Kırıkkale

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, 10 yıllık dönemde mevcut Belediye Başkanı Veli Korkmaz'ın, şehrin gelişimine katkı sağlayacak bir proje yapmadığını söyledi. Yılmaz, 3 vekilinde AK Parti'de olduğunu belirterek, Kırıkkale'ye bir çivi çak

ŞEHRİ GERİYE GÖTÜRDÜLER
Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz’ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular. Yılmaz, Kırıkkale’nin artık kaderinin değişmesi gerektiğini ve yapılacak olan projelerle kentin gelişmesi gerektiğini söyledi.
10 yıllık dönemde mevcut Belediye Başkanı Veli Korkmaz’ın, şehrin gelişimine katkı sağlayacak bir proje yapmadığını belirten Yılmaz, 1 bakan ve 2 milletvekilinin de Kırıkkale’ye bir çivi dahi çakmadıklarını bildirdi. Yılmaz, hiçbir zaman bölgecilik yapmadıklarını ve bundan sonra da bölgecilik yapmayacaklarını söyledi. Yılmaz, Kırıkkale’nin kaderini değiştireceklerini ve gelişmişlik için önemli çalışmalar yapacaklarını ifade etti.

BÖLGECİLİK SON BULSUN 
Kırıkkale’nin bölgecilikten kurtulması gerektiğini belirten Yılmaz, bu zamana kadar hiçbir zaman bölgecilik yapmadıklarını bundan sonra da yapmayacaklarını söyledi. Kırıkkale’nin kaderinin bu seçimde değişeceğini belirten Yılmaz, ““Kırıkkale’de yaşayan Kırıkkaleliler gibi ve siyasi olarak takip eden bu memlekette mesleği itibariyle de herkesle beraber yaşayan bir kardeşinizim. Siyasete atıldığımız günden bu yana beni hiç yalnız bırakmayan, her seçimde yanımda olan Kırıkkaleli hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi.Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu ise konuşmasında, “Kırıkkale’nin kazanacağı bir seçim olmalıdır. Kim gelirse gelsin Kırıkkale kazansın” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız